Εξαρτήματα Κουζίνας

 

Τα εξαρτήματα κουζίνας χρησιμεύουν στην πιο εύκολη και αποτελεσματική λειτουργία του χώρου της κουζίνας σας. Η ύπαρξη τους βοηθάει στην καλύτερη ταξινόμηση και διευθέτηση του χώρου των επίπλων και δίνουν ένα άριστο οπτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Γωνιακός μηχανισμός

Ο γωνιακός μηχανισμός αξιοποιεί την γωνία της κουζίνας μας, δίνοντας μας εύκολη πρόσβαση σε όλο το βάθος του ερμαρίου χωρίς δυσκολία αφού ο μηχανισμός μεταφέρεται προς τα έξω.

Γωνιακός μηχανισμός

Εναλλακτικός ορθογώνιος γωνιακός μηχανισμός. Η χρήση του δεν αφήνει καμία απώλεια χώρου, καλύπτοντας όλο τον χώρο του εσωτερικού ντουλαπιού.

Ερμάριο

Ο μηχανισμός τοποθετείται σε ολόκληρο δίφυλλο ερμάριο κάνοντας πιο εύκολη την τοποθέτηση, την πρόσβαση και την προβολή των αντικειμένων που χρειαζόμαστε.

Συρόμενο ερμάριο
Συρόμενο ερμάριο βάσης

Το μεταλλικό συρόμενο ερμάριο αποτελεί χρήσιμο έναν λειτουργικό μηχανισμό για πολλαπλές χρήσεις.

Ημιπεριστρεφόμενος μηχανσμός

Ο ημιπεριστρεφόμενος μηχανισμός έχει άνοιγμα 180 μοίρες για πιο εύκολη λειτουργία του χρήστη. Τα ράφια του μηχανισμού βγαίνουν προς τα έξω για γρηγορότερη πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο του ερμαρίου.

Περιστρεφόμενος μηχανισμός 270 μοιρών

Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός 270 μοιρών χρησιμοποιείται για την πλήρη κάλυψη του ερμαρίου, αντικαθιστώντας το απλό ράφι.

Μπουκαλοθήκη

Η μπουκαλοθήκη είναι χρήσιμη για την αποθήκευση φιαλών σε σταθερή θέση για την αποφυγή ζημιών.

Μπουκαλοθήκη για ερμάριο βάσης

Εναλλακτική μπουκαλοθήκη για ερμάριο βάσης και με επιπλέον θήκες για διαφορετικές χρήσεις.

Ράφια αποθήκευσης